Giv dit hjem personlighed med originale malerier af Heidi Berthelsen

Søger du unikt kunst til dine vægge derhjemme, eller mangler du den perfekte gave til en fødselsdag, et bryllup eller et jubilæum? Så er du landet det helt rigtige sted.

Her i webshoppen finder du originale håndmalede malerier af Heidi Berthelsen. Malerierne er alle helt særlige og det vil de også altid være for modtageren. Giv en gave der holder for evigt, eller forkæl dit hjem med et vidunderligt og unikt maleri, som du vil kunne nyde hver eneste dag.

Inspiration fra naturens skønhed

Inspirationen til de mange håndmalede malerier og tegninger finder Heidi Berthelsen i naturen, men lader sig også inspirere af andre ting, når øjet lader sig fange af en form for skønhed og fascination. Det kan bestå af det helt rå til det helt fine og balancerne imellem kontrasterne. De små detaljer der udspiller sig i et billede som fx refleksioner i lakken på en bil, eller til et vådt kirsebær man får lyst til og sætte tænderne i. Harmonien i et maleri når alle komponenter mødes og tilsammen skaber den skønhed vores øjet falder i staver over, og som giver en strøm af velvære gennem kroppen ved at betragte et billede gennem øjnene.

Dedikation og timer af arbejde

Hver eneste dag er Heidi Berthelsen på jagt efter den unikke skønhed og bruger meget af sin tid på at fotografere for på den måde at finde disse balancer til sine pastel og akvarelmalerier. Når ikke Heidi Berthelsen fotograferer, så er hun fordybet i at male fascinerende motiver. Det er ikke til at sætte et tal på, hvor mange timer, der ligger bag hvert eneste maleri, da der arbejdes helt ned i de små detaljer for at få det så realistisk og tæt på virkeligheden som muligt.

Gratis fragt på alle ordre

Hos Galleri Berthelsen tilbyder vi altid gratis fragt uanset ordre, samt hurtig og sikker levering. Du er selvfølgelig også velkommen til at afhente din bestilling i galleriet.