Hej Allesammen ☀️🎨

Så er det allerede mit 3 blogindlæg 😊

Der er sket meget efter jeg var på messe i staten af marts. Men først og fremmeste vil jeg lige fortælle at det var en fantastik messe med over 10.000 besøgende. Søndag aften havde jeg helt ondt i kinderne af og smile og tale med så mange skønne mennesker. Mit mål med messen var og gøre mit lokalområde opmærksom på at jeg er her, da min placering af Atelier/galleri ligger lidt gemt væk. Det var også så fedt og møde folk der allerede følger min fb-side og få en masse gode snakke. Alt i alt en super messe som jeg måske gentager til næste år.

   Noget helt andet er at jeg har fået mange bestillingsopgaver, og har pt ca 3 måneders ventetid. Det er dejligt at der er efterspørgelse på mine streger ✍🏻🎨 Men det betyder også at man skal være i god tid ved bestilling hvis det har en deadline. Jeg har også fundet ud af med mig selv at jeg bliver nød til og lave lidt huller mellem bestillingerne til og lave nogle af mine egne malerier for at jeg kan have mit hjerte med i det jeg laver hele vejen rundt. Jeg får konstant ideer som jeg ikke bare kan skubbe til siden…..min hjerne tænker konstant i motiver/ideer og lader mig inspirere af livet omkring mig. Jeg kan mærke at jeg gerne vil noget mere i mine egne malerier. Mere dybde, mere historie, mere symbolik, mere følelse og jeg arbejder i den retning og er på vej…..jeg glæder mig meget til at jeg kan vise jer disse omsatte ideer.

 

England Mine materialer jeg bruger er indimellem lidt af en jungle og finde frem til. Jeg har mange der skriver til mig om hvad er du bruger og hvor kan jeg købe det. Alt det forskellige pastel jeg bruger kan heldigvis findes hos danske udbyder på diverse netsider. Men det papir jeg bruger er en helt anden sag. Jeg startede med at bruge pastelpapir fra Derwent, fantastik og bruge dog er man bundet i størrelserne samt at nu laves det ikke mere. Jeg skyndte mig og købe en masse hjem via eBay, som jeg stadig bruger i bestillingsopgaverne. Men hvad så når der ikke er mere. Ja der begyndte min rejse ind i papiruniverset, for papir er ikke bare papir og man kan jo næste købe sig fattig hvis man skal købe en blok for at prøve om det kan leve op til og arbejde med pastellerne. Det papir jeg fandt frem til der det bedste er pastelmat. Og det kan ikke købe i Danmark pt. Jeg fandt frem til JacksonsArt i London som har et kæmpe udvalg. Nu har jeg købt pastelmat så jeg har til flere år tror jeg, da det jo ikke er til og finde ud af hvad de vil derover i England. Hvis der er nogen der kender til andre steder i EU man kan købe online og gerne op til størrelser der hedder 70x100cm, så tøv ikke med og fortæl mig det.

 

 Super tilbud på disse motiver

Selv om jeg nu har mit eget Atelier/Galleri må jeg også få sorteret ud så der er plads til når der kommer nye ting fra min hånd. Derfor har jeg lavet tilbud på mine bærmotiver. Nu koster kortpakke med 5stk A5 kun 50kr, det er 1/2 pris. Kan bla bruges som en sød lille værtindegave.

Jeg pakker også ind i bæredygtigt genbrugspapir (se billede)

Plakater med bærmotiver i str 50×70 førpris 250kr nu kun 150kr

Gå på opdagelse i webshoppen https://heidi-kreativitet.dk/butik/

Tak fordi du læste med og jeg håber at du syntes at det er sjovt og få et indblik bag kulisserne

Heidi Berthelsen