BESØG MIG I MIT SMUKKE OG KREATIVE ATELIER

Har du lyst til at blive inspireret og træde ind i en kunstnerisk verden? Så kig forbi mit atelier på Brorsonsvej 4 på Nykøbing F. 

I mit atelier finder du alt lige fra originale malerier til dækkeservietter. Jeg tilbyder et stort udvalg af smukke, kunstneriske kort, plakater, malerier, dækkeservietter osv. Seneste nyt er mine kort og plakater med stjernetegn.

Kom forbi og se alle mine smukke kreativiteter live! 

Jeg glæder mig til at se og inspirere dig!

BLIV FORHANDLER

Er du forhandler og søger efter nye varegrupper i høj kvalitet i den kunstneriske verden? Så er det her måske noget for dig!

Hos Heidi’s kreativitet tilbyder vi et stort udvalg af smukke, kunstneriske varegrupper bl.a kort, plakater, dækkeservietter og meget mere. Se alle vores varegrupper tilgængelige for forhandlere i galleriet.

Læs mere om mulighederne for et samarbejde via nedenstående link.

Heidi Berthelsen

Jeg er en kvinde på 40 vintre, der er autodidakt kunstner. Gennem mit liv har jeg altid tegnet og malet og det er min store passion. Jeg kan tydeligt huske den dag i tredje klasse, hvor jeg besluttede mig for, at jeg ville kunne tegne og male. Jeg har dog holdt nogle pauser gennem mit liv, men altid vendt tilbage til tegnebrættet. For mig er det terapi.