Hej Alle sammen

Nu er det vist ved og være et stykke tid siden sidst jeg har skrevet et blogindlæg.

Det er jo en m√¶rkelig tid vi lever i her i 2020. Heldigvis p√•virker det ikke det kreative arbejde hos mig, da jeg jo arbejder alene. Der hvor udfordringen opst√•r er og komme fysisk ud med alle de sk√łnne pastelmalerier. Jeg m√• indr√łmme at jeg pt ikke er s√• meget for at skulle ud p√• nogen messer. Og mundbind og jeg er ikke de bedste venner, men tager det selvf√łlgelig p√• hvis man skal.

Til december har jeg en udstilling på Nysted Bibliotek, og sådanne udstillinger passer mig rigtig fint i disse Corona tider.

S√• derfor m√• jeg ogs√• fors√łge og t√¶nke i mere andre retninger for at f√• vist mine v√¶rker frem. Det er bl.a. blevet til at jeg har oprettet mig p√• Nordisk kunst og Kunstsamlingen, for at have lidt flere platforme og r√¶kke ud med.

Alle delinger og likes jeg f√•r p√• min facebookside varmer mig altid om hjertet, og g√łr en forskel i ringene i vandet. Tak ❤

Et andet tiltag som jeg gl√¶der mig meget til og se effekten af er at jeg kommer med i det n√¶ste turistkatalog for Lolland Falster. Her i sommers var jeg jo en uge p√• havnegalleriet i Nysted, hvilket jeg virkelig n√łd. S√• sk√łnt og tale b√•de med lokale men ogs√• turister og guide dem i vores smukke omr√•de. P√• det tidspunkt var smitten forholdsvis lav, og det h√•ber jeg ogs√• at den bliver til n√¶ste sommer s√• turisterne kan finde mit lille atelier/galleri ud fra kataloget 😊 Kataloget bliver trykt i 80.000 stk, s√• det er god reklame og investere i, t√¶nker jeg.

Billede til Turistkatalog Lolland Falster

En anden ting jeg har kastet mig ud i‚Ķ..men har g√•et noget rundt om den varme gr√łd et lang stykke tid, og ikke troet jeg helt kunne mestre er det abstrakte maleri. ¬†N√•r jeg maler mine pastelmalerier er det helt ned i den mindste detalje, og kan til tider v√¶re ben h√•rdt og koncentrere sig om i l√¶ngere tid. Jeg kunne m√¶rke at jeg havde brug for at l√łsrive mig, give slip og blot male. Male med mine yndlingsfarver med store armbev√¶gelser.

For en del √•r tilbage arbejde jeg meget med og finde brugte m√łbler og male dem med kalkmaling. Dem der har v√¶ret med p√• min side helt fra begyndelsen kan m√•ske huske det. Derfor havde jeg en masse kalkmaling st√•ende, og det kan sagtens kombineres sammen med pastellerne. Hvilket passer mig s√• fint og stadig holde mig til kalk/pastel s√• jeg er i samme kategori indenfor materialer, og giver en super kontrast til mine super realisme i pastelmalerierne. En balance for b√•de mit sind og for udvalg af kreationer. Jeg tror nemlig at det er godt og kaste sig ud i nye ting, hvis man har det rigtige f√łlelse i maven, s√• man kan udvikle sig b√•de i det h√•ndv√¶rksm√¶ssige og i det personlige plan.

Så inden længe når jeg har en lille serie med de abstrakte værker, vil jeg sætte dem til salg til en intropris, og er super spændt på hvordan de bliver taget imod.

Bare rolig jeg vil stadig male mine realismepastelmalerier, det ene udelukker jo ikke det andet. Faktisk ogs√• derfor jeg i sin tid kaldte det Heidi‚Äôs kreativitet, da jeg ved at jeg rummer mange forskellige kreative sider😉

Fremtiden er spændende med og kaste sig ud i nye ting, men også svær og planlægge med corona. Jeg håber at I passer godt på jer selv og hinanden, og husker også og leve livet.

Tak fordi du læste med.