Hej så er der lidt nyt herfra igen😊

Jeg har haft travlt i mit atelier, så dejligt.
Efter at jeg har taget den abstrakte verden til mig er der virkelig sket en stor udvikling. Jeg eksperimenterer med materialer og udtryk. Arbejder mig hen imod ideer og leger med processerne. Det kommer der masser af fantastiske malerier ud af.
Nøglen til et godt abstrakt værk er og få det balanceret så der er harmonisk men stadig så der er noget for øjet at se. Det absolutte perfekte er hvis jeg kan sætte fantasien igang hos den der beskuer værket ved at finde historier.

Jeg har besluttet med mig selv at det skal være sjov, og for at blive ved med at udvikle mig skal jeg ikke kun køre i et spor, men hele tiden udvide mine horisonter. Prøve nyt hvis jeg syntes at det gavner maleriet.
Jeg er blevet så forelsket i og male abstrakt, og det glæder mig helt vildt at der også nu hænger mange af mine værker rundt om i Danmark 🙏

Her ses nogle detaljer tæt helt tæt på 👩🏼‍🎨

Her i sommer har jeg været heldig og få en udstilling i vandtårnet i Nysted, men slutter nu her, da jeg i uge 32 tager jeg en tur med mine malerier på havnegalleriet i Nysted. Så hold øje på Facebook og Instagram for mere info inde længe.

Lidt Ferie er det også blevet til denne sommer. Jeg var heldig og få lov og opleve og bo på Langø med min familie i uge 26. Langø der ligger ved Langeland (nogle har måske set at den var til salg, og den var lige solgt da vi boede der). Fantastisk og prøve og bo på en ø uden andre end os selv❤️

Tak fordi du læste med❤️

Solnedgang fra Langø.