Her i uge 30 var jeg på ferie med min dejlige familie. Vi havde fundet et lille sommerhus ved vadehavet med 5 min gå afstand til vandet. Mine børn har aldrig prøvet og flyve endnu, da vi syntes at der er så mange skønne steder i Danmark de skal opleve inden de kommer ud i den store verden. Så vi fik besøgt Tønder, Esbjerg, Ribe  og det skønne Rømø. Jeg har ikke rørt en blyant eller malegrej i denne uge (højst en kuglepen til og skrive en indkøbsliste eller føre point i yatzy).

Jeg har virkelig kommet ned i tempo og slået hovedet fra. Dog har det så givet andledning til og fotografere en del som jeg også elsker. Naturen byder jo på så meget som må indfanges, især det smukke vadehav med tidevandet og solnedgange.

Men nu er jeg bare klar igen til mange af mine projekter.

Jeg har jo gang i et stort projekt som jeg også har omtalt på min facebook side. Det er svært og ikke løfte hele sløret for hvad det er jeg har gang i da det fylder så enormt meget. Jeg læser på liv og løs og samtidig giver det mig på meget på det personlige plan. Nogle jeg har drøftet det med har sagt “Ja selvfølgelig Heidi skal du om nogen gå denne vej” (som det mest naturlige i verden). Dem der kender mig godt ved også at jeg gør ikke ting halvt. Derfor kræver det også rigtig meget baggrundsviden og fordybelse for at få det til og fremstå helt rigtigt. Det er både nervepirrende og med stor glæde når jeg forhåbentlig kan fremvise det hele senere på året.

En helt anden ting jeg blev spurgt om inden jeg tog på ferie var om jeg havde lyst til og dekorere lys-poser til Nordic Suger som skal bruges til velgørendeheden STAFET FOR LIVET (En dag, en nat, en fælles kamp). Hvor der samles ind til kræft.

Jeg syntes at det er en vigtig sag. Vi kender alle en der har været berørt af kræft og har haft det tæt på livet i et hvis omfang.

Jeg har også valgt og støtte Rikke på 11 år som står for 4 år med sin fiskedam for at samle ind til kræftensbekæmpelse, med sponsorgaver til fiskedammen. (Det er så sejt gået af Rikke)

Stafet for Livet Nykøbing F er den 17.-18 August 2019 ved Nykøbing F. Atletikstadion.

Tak fordi du læste med

De bedste hilsner

Heidi