Hej Allesammen

Dejligt at du har lyst og læse med her på min nye Blog.

Jeg har længe gået og tænkt at jeg gerne ville dele mere ud af hvad jeg egentlig går og laver bag kulisserne. Samt nogle af mine tanker der bliver til den kreative åre der kommer ud i mine billeder.

Lige i øjeblikket går jeg og venter med og høre fra min trykker. I januar var jeg en tur forbi min fotograf med nye motiver til kortserier og plakater. Så det er altid spændende hvordan det færdige resultat kommer til og blive. Jeg går hele tiden med ideer til nye motiver, eller bliver inspireret af mine omgivelser. Så lige om lidt kommer der nyheder som jeg håber at I alle vil kunne lide. Jeg er mega spændt…..

Hvor finder jeg mine inspirationer fra? Jo stort set fra alt. Men men jeg har det jo bedst hvis jeg har nogle billeder og støtte mig op af, da jeg desværre ikke kan huske alle de små vigtige detaljer. Så derfor fotografere jeg meget, og elsker når jeg selv har lavet mine referencebilleder.

Min familie kan godt blive lidt træt af mig indmellem når vi er på tur og jeg har kameraet med….JEG KAN IKKE LADE VÆR MED AT FOTOGRAFERE…Jeg elsker naturen og finder altid noget på min vej som måske kan bruges til et fremtidig pastelmaleri eller akvarel. Men jeg forsøger også og dæmpe mig lidt ved og prøve og lade kameraet blive hjemme….men hov på turen har jeg jo så min mobiltelefon med et godt kamera. Ej de bærer over med mig og jeg forsøger at det ikke skal tage overhånd. Jeg har en ambition om at jeg nok vil bruge en dag om ugen på at cykle alene ud og tage billeder af naturen her på Falster når vejret bliver lidt varmere. Måske der kan komme nogle smukke naturbilleder fra min hånd af smukke Falster.

Akvarellen med Stokrosen er et referencefoto jeg har taget fra egen have.

Dette var mit første blogindlæg, og glæder mig til og skrive mange flere indlæg. Der kommer mange nye ting i den nærmeste fremtid som jeg vil skrive om herinde på bloggen.

Jeg håber at I kunne lide og læse med.

De bedste hilsener

Heidi

 

.